• English
Hjem | Jobopslag | Operatør til laserskærer ved Odderkanten

Til en større produktionsvirksomhed/maskinfabrik ved Odderkanten søger vi en operatør til deres laser. Der er tale om fastansættelse for den rette.

Om jobbet og dig:

  • Du drømmer om et godt kollegaskab, hvor I løfter i flok i en virksomhed, der har solidt håndværk i højsæde og som lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.
  • Du er måske uddannet smed, klejnsmed, industritekniker, mekaniker, industrioperatør eller har anden industribaggrund, eller måske er du tillært indenfor laser-skæring, som gør at du har fokus på høj kvalitet som maskinoperatør.
  • Du er vild med at lære nyt, og du vil gerne udvikle dig indenfor dit fag, så du ser frem til grundig oplæring.
  • I jobbet vil du skulle hente programmer, fodre maskinen, justere – ikke programmere, men ellers den daglige drift.
  • Du vil være på en arbejdsplads, som værdsætter deres ansatte. Jobbet er tænkt som en stilling på helst forskudt aftenhold, men giv os et kald, og lad os drøfte det.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne dynamiske maskinfabrik i Odder, som fremstiller både prototyper og store serier til en lang række forskellige kundetilpasset løsninger og har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder meget moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark. Opstart efter aftale.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik eller Glenn eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 på vores adr. Bøsbrovej 3a, 8940 Randers sv

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 59800) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse gennem HR-Industries

Du vil blive ansat i et forløb gennem HR-Industries, hvor den første periode er gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Denne fastansættelsesmetode er populær, da både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Vi er din sparringspartner i alle faser af prøveperioden og fastansættelsen, så vi sikrer os, at du er tilpas med ansættelsen, efter du har lært dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende.

Operatør til lase...