• English
Hjem | Jobopslag | Pakning af større maskiner til forsendelse i højteknologisk og attraktiv virksomhed syd for Ålborg

Drømmer du om en spændende arbejdsdag med indflydelse på planlægningen af de daglige opgaver i samarbejde med dine gode kollegaer? Er du til et job med både ansvar og teamwork, så skal du se nærmere på dette job med pakning af større maskiner. Til virksomhed syd for Aalborg søger HR-Industries en medarbejder til forsendelse af større maskiner.

Om jobbet og dig:

Du skal være med til at samle og pakke de færdige maskiner og gøre dem klar til forsendelse.

Det er en fordel med erfaring indenfor træbranchen da enkelte paller skal bygges efter mål. Men det er ikke et krav.

Du har lyst til at være en del af et team, hvor alle hjælper hinanden og løfter i flok.

Du har erfaring fra lignende stillinger med afvekslende arbejdsopgaver. Du er ikke bange for at nappe  trucken eller anden intern transport til evt. lastning af maskiner m.m.

Du nyder at lære og ser frem til grundig oplæring i virksomhedssystemer under gode og sikre arbejdsforhold.

Du ved, at du har styr på dit fag, så du går efter en attraktiv løn og gode personalegoder.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne større virksomhed syd for Ålborg har i mange år været førende indenfor fremstilling af højteknologisk udstyr til industrien. Deres medarbejder er detaljeorienterede og værdsætter høj kvalitet og finish, hvilket afspejles i firmaets positive udvikling. Virksomheden har stort fokus på deres ansattes sikkerhed og trivsel, hvor mangfoldighed og socialt ansvar er i højsæde. Den enkelte leder tager sig tid til både samtale og oplæring. Arbejdsklimaet er uformelt, og hverdagen byder på mulighed for personlig og faglig udvikling, da firmaet størrelse giver mange muligheder. Der arbejdes på tværs af afdelinger og teams, hvor der løftes i flok, og hvor arbejdsformen bærer præg af frihed under ansvar. Arbejdspladsen tilbyder kantineordning med både morgenmad og frokost.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver supergod oplæring. Projektet er af 4 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries (86423540 eller mobil 40320657) eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 56632) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Pakning af større maskiner til forsendelse i højteknologisk og attraktiv virksomhed syd for Ålborg