• English
Hjem | Jobopslag | Plastmager med ekstrudering som speciale søges til fast job i Hinnerup-området

HR-Industries søger en kompetent plastmager til at hjælpe virksomheden i arbejdet med at løse verdens miljøproblemer. Virksomheden, der er en del af en global koncern, fokuserer – gennem den daglige målrettede indsats – på at skabe positive og bæredygtige forandringer i verden. Virksomhedens produkter bidrager til at øge livskvaliteten og levestandarden.

Er du plastmager og ønsker du at gøre en indsats for det flotte mål, er du måske dén nye kollega, som virksomheden søger.

Virksomheden ønsker at den nye medarbejder også er en fagligt dygtig, proaktiv og kvalitetsbevidst plastmager med forståelse for og indsigt i produktionsprocesserne, ligesom de nuværende medarbejdere er. Gode kollegaer gør hinanden bedre.

Den ideelle kandidat er selvstændig, løsningsorienteret og samarbejdsstærk samt mødestabil og hjælpsom. Det skal være naturligt, at engagerer sig i arbejdet og altid arbejde med et godt humør og smil på læben.

Der er gode udviklingsmuligheder i organisationen. Arbejdsrytmen er på 3- og 5-holdsskift i faste rul, hvor kollegaer naturligvis kan bytte indbyrdes, hvis noget privat kommer på tværs…

Omgangstonen er uformel og arbejdsmiljøet vægtes højt, ligesom det gode humør mellem kollegaerne gør. Ud over at udvikle dig selv fagligt og fysisk, får du mulighed for, at få indflydelse på processerne i produktionen. Forbedrings- og optimeringsforslag, der samtidigt sikrer høj kvalitet af produkterne, er meget velkomne.

De primære arbejdsopgaver er:
– Opstilling og indkøring af produktionens maskiner og udstyr
– Justering og optimering af producerende maskiner for at sikre, at kvalitetsnormen
overholdes
– Optimering og effektivisering af processer
– Kvalitetskontrol af produkterne
– Aktiv deltagelse i gennemførelse af produktion og forefaldende arbejde

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN: 
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ – job nr. 54106
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du oprettet hos os, så giv os et kald.

Plastmager med ekstrudering som speciale søges til fast job i Hinnerup-området