• English
Hjem | Jobopslag | Plastmager til ekstrudering

Trives du i et arbejde hvor du løser forskellige opgaver og har en afvekslende hverdag?

For virksomhed syd for Aarhus søges en plastmager til fast arbejde med ekstrudering. Denne større virksomhed har i mange år været lagt fremme med maskiner og udstyr m.m. Deres medarbejder er detaljeorienterede og værdsætter høj kvalitet og finish, hvilket afspejles i firmaets positive udvikling. Arbejdsklimaet er uformelt, hvor man hjælper hinanden.

Arbejdsopgaverne omfatter b.la.:

  • Indkøring og test af produkter m.m.
  • Overvågning af produktionen for sikring af en stabil produktion i den rette kvalitet
  • Optimering og kvalitetskontrol m.m.

 Omkring dig til stillingen: Har du en baggrund som plastmager eller relevant erfaring fra en produktionsvirksomhed hører vi meget gerne fra dig. Det vigtigste er, at du har hænderne skruet rigtigt på, er omhyggelig i dit arbejde og har lysten til at lære nyt. Du har gå på mod og stor interesse for plast, processen og teknikken.

Noget for dig? Virksomheden giver dig naturligvis en grundig sikkerhedsinstruktion og oplæring. Der er opstart nu eller efter aftale med dig, så tøv ikke med at søge denne stilling.

Kontakt/spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Lars eller Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr. 55152

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Er du oprettet hos, så giv os et kald, at du er interesseret i denne stilling.

Plastmager til ekstrudering