• English
Hjem | Jobopslag | Projektansættelse på el siden – noget for dig?

Vi mangler flere el-kandidater til maskinopbygning/test m.m. i Aarhusområdet.

Trives du med vekslende arbejdssteder og arbejdstider, og vil du gerne have varierende arbejdsopgaver? Så bør du overveje en projektansættelse hos HR-Industries.

Hos HR-Industries arbejder vi kun i industrien. Det kan evt. være grov-, fødevare- og medicinalindustrien som typisk brug for medarbejdere, der kan bygge komplekse specialemaskiner op fra bunden. Det kan være specialmaskiner til produktionsanlæg eller specialmaskiner, der skal tilpasses en eksisterende fabrik. Ofte er det store anlæg, der skal sendes ud af landet.

Som projektansat hos HR-Industries bliver du tilknyttet en virksomhed i eksempelvis 3 måneder. I den periode arbejder du på et projekt sammen med nogle af virksomhedens faste medarbejdere, hvor du for eksempel er med til at bygge nye maskiner op fra bunden, implementere et nyt system eller løse en anden midlertidig specialopgave.

En projektansættelse kan også være vejen til et fast job, fordi du får mulighed for at vise en virksomhed, hvad du kan, helt konkret. Faktisk er det omkring en tredjedel, der ender med at blive fastansat i den virksomhed, hvor de i første omgang var projektansat via HR-Industries. Det kan være særlig interessant, hvis du er nyuddannet eller erfaren senior, og oplever udfordringer med at komme til samtale eller få et job.

Sådan bliver du projektansat: Er du interesseret i en projektansættelse hos HR-Industries, kan du med fordel oprette dig i vores CV-database. Vi bruger vores database aktivt, hver gang vi får et nyt projekt fra en af vores kunder. Så når dine kvalifikationer matcher en af vores ledige projektstillinger, kontakter vi dig. Derefter kommer du til en samtale hos os, inden du kommer til samtale hos virksomheden, så både du og virksomheden kan have den helt rigtige mavefornemmelse, inden du eventuelt starter i projektansættelsen.

Du er velkommen til at kontakte os for at aftale et personligt møde. På mødet finder vi sammen frem til, hvad du gerne vil arbejde med, hvilken type virksomhed der er interessant for dig, hvor den skal ligge geografisk, og selvfølgelig, hvad du kan tilbyde en industrivirksomhed. Det eneste krav vi har til dig er, at du er en relevant kandidat i forhold til projektansættelser indenfor industrien.

Projektansættelse på el siden – noget for dig?