• English
Hjem | Jobopslag | PTA-medarbejder med 3D tegneerfaring søges i Aarhus V til eftertragtet virksomhed

Vil du arbejde hos virksomheden VisBlue, hvor medarbejdertilfredsheden og bæredygtige løsninger er fundamentet?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om at arbejde i en udviklingsafdeling, hvor du skal bruge dine 3D-tegneerfaring enten i Inventor eller Solid Works meget af tiden.

Du er vild med at arbejde i samspil med bl.a. indkøber om bestillinger ved underleverandører og optimering af indkøbssystemer og produktion, da du har en solid kompetence eller interesse indenfor PTA og er idérig.

Du er struktureret og får opgaverne gjort færdig. Du kan tilmed samtidig overskue næste projekts faser, hvor du er hurtig til at lave ændringer, hvis du med dine gode evner indenfor planlægning opdager optimeringsmuligheder.

Du vil arbejde i en nyopstartet virksomhed i flot vækst med en flad ledelsesstruktur og et supergodt kollegasammenhold, hvor dine arbejdsopgaver kan variere ved deltagelse i øvrige projektrelaterede opgaver og bidragelse til forbedringer af metoder.

Du nyder at være en del af et kontor, hvor der er en god stemning og beslutningsvejene er korte.

Du vil arbejde i en virksomhed, som vægter personligheden lige så højt som fagligheden, og hvor du modtager god og kompetent oplæring.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Om VisBlue:

Denne virksomhed i Aarhus V, som udvikler og producerer løsninger indenfor grøn energi, lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og at tilbyde deres medarbejdere ordnede forhold. Virksomheden er meget handlingsorienterede omkring omstilling til vedvarende energikilder og er stærke støtter af verdensmålene.

Virksomheden har store ambitioner, og disse ambitioner har ført til en sund og hastig vækst, hvilket gør at virksomheden kan se sig selv som fremtrædende aktører på det internationale marked om en kort årrække.

Medarbejdertilfredsheden og bæredygtige løsninger er det fundament virksomheden er bygget på.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 57860) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

PTA-medarbejder med 3D tegneerfaring søges i Aarhus V til eftertragtet virksomhed