• English
Hjem | Jobopslag | Rejselysten servicemontør søges til spændende virksomhed i Silkeborg

Er du vild med at være på farten, og drømmer du om at arbejde bl.a. i flere steder i Europa?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om at arbejde med hovedsagelig reparation og vedligehold samt montage. Du vil nyde at være på farten, og du drømmer om at arbejde primært i hele Danmark og Europa, men nogle gange også udenfor Europa, og du vil se frem til at have 100-150 rejsedage årligt, hvor rejserne typisk er på 1-3 uger.

Du har måske en baggrund som klejnsmed, lastvognsmekaniker, mekaniker, automatiktekniker, smed eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk opbygning, reparation og vedligehold. Måske er du tillært med gåpåmod og nysgerrighed indenfor industrien.

Du er vild med at arbejde ude hos kunderne og trives med at din primære arbejdsplads er hos kunderne, men du vil også nyde at få opgaver på værkstedet hjemme i Silkeborg.

Du er god til kunder, og du er parat til at hjælpe, hvis der opstår nye problemer i situationerne, mens du er ude. Du kan tale engelsk, og måske behersker du endda tysk, så du kan løse opgaverne på bedste vis.

Du er god til at gennemskue opgaven og kan se, hvad dine ændringer gør ved det endelige resultat og ved arbejdsprocesserne fremadrettet.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne maskinfabrik ved Silkeborg, har virksomheden specialiseret sig i større maskinanlæg til industrien. Virksomheden laver kundetilpassede løsninger, hvilket gør at medarbejdernes arbejdsdage aldrig er ens.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager god oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen N. Laursen på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 57687)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Rejselysten servicemontør søges til spændende virksomhed i Silkeborg