• English
Hjem | Jobopslag | Reparation og renovering af større maskinanlæg

Projekt, der skal udføres i uge 4, 5 og 6/2023 i Aalborg.

Går du efter et projekt med mange timer? Din primære arbejdsopgaver i dette projekt vil være vedligeholdelse og reparation af større maskiner og anlæg. Derudover at arbejde med øvrige forfaldende arbejdsopgaver hvor mange af disse relateret til reparation og renovering.

Til jobbet har du har måske en baggrund som lastvognsmekaniker, mekaniker, smed eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk vedligehold m.m. Til jobbet, skal du ikke være bange for at blive beskidt, og kunne fortage forskellige løft i løbet af en arbejdsdag.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed med stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Projektet er af 3 ugers varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars Hedelund på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnummer 57592 )  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Reparation og renovering af større maskinanlæg