• English
Hjem | Jobopslag | Robotoperatør til svejserobot søges til virksomhed i rivende udvikling i Aarhus

Drømmer du om at arbejde som robotoperatør i en virksomhed som ved, at medarbejderne er årsagen til deres succes og derfor har et supergodt arbejdsmiljø?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om at arbejde som robotoperatør, hvor du får det primære ansvar for at holde en svejserobot kørende, samt at deltage i disponering af kapaciteten og let omprogrammering af robotten ved emneskift. Du har en vis erfaring med betjening, samt måske programmering af svejserobotter, men du er også vild med at lære mere ved god oplæring og indkøring.

Du vil have gode kollegaer, hvor I med en behagelig omgangstone hjælper hinanden også med forefaldende arbejde i afdelingen, for du har flair for generelt værkstedsarbejde.

Du er faglært enten smed, klejnsmed, industritekniker, mekaniker, industrioperatør eller har anden mekanisk baggrund, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med hovedsageligt maskinpasning.

Du er måske nyuddannet og ønsker nye kompetencer, samt god sidemandsoplæring i dit kommende job.

Du kan svejse på et hvis niveau.

Du vil have løn efter kvalifikationer i den høje ende af lønskalaen, for du ved, at du har styr på tidsplanlægning og har stort fokus på høj kvalitet.

Du vil gerne udvikle dig fagligt i en virksomhed, som hele tiden er i udvikling og på vej nye steder hen. Du vil have en arbejdsplads, hvor god arbejdsindsats, faglig stolthed og sans for kvalitet er i højsæde.

Stillingen er nathold, 4 dags uge 

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. Virksomheden er i rivende udvikling, og tilmed ekspanderer de. De har moderne produktionsudstyr og gode muligheder for skiftende arbejdstider, for de interesserede. Derudover tilbyder de god løn og gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres medarbejdere. Da det er en stor virksomhed, er der mange spændende udviklingsmuligheder. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik, Jørgen eller Dina ved telefon 86423540.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 59806. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Job via HR-Industries

Når du søger job i en industrivirksomhed gennem HR-Industries, gør vi alt, hvad vi kan, for at jobbet er det helt rigtige match. Både for dig og for virksomheden. Er du umiddelbart en relevant kandidat til jobbet, tager vi en snak med dig, for at lære dig at kende. Vi taler blandt andet om, hvad du gerne vil arbejde med, og hvad der skal til, for at du trives på en arbejdsplads. Selvfølgelig spørger vi også til dine faglige kvalifikationer for at sikre, at du matcher opgaverne i jobbet. Er du fortsat interesseret, og er du stadig en relevant kandidat i forhold til jobbet, arrangerer vi en samtale med virksomheden.

Robotoperatør til...