• English
Hjem | Jobopslag | Rustfri Svejser/Smed søges til virksomhed som udviser stort socialt ansvar for deres ansatte

Har du lyst til at blive en del af en større virksomhed med mange muligheder? For virksomhed nær Aalborg syd søger HR-Industries 1 dygtig smed / tig svejser til produktion af større anlæg, som virksomheden installerer og bygger rundt i verden. Denne stilling er aftenhold.

Om jobbet og dig:

Du vil have gode kollegaer og et godt samarbejde om avanceret svejsning og smedearbejde på tekniske løsninger til industrien.

Du er en faglært eller tillært dygtig svejser i det rustfrie, og du har måske svejsecertifikat, men ellers tyr på at svejse i det rustfrie.

Du vil arbejde i flotte lyse arbejdslokaler med de mest optimale hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner til rådighed i en virksomhed med stort fokus på trivsel hos de ansatte.

Du har fagligheden i orden bl.a. med generel tegningsforståelse, og du går ikke på kompromis med kvalitet og finish.

Du er stabil og fungerer godt i teams, og du tager gerne ekstra timer, hvis der bliver behov for det, både for virksomheden, kollegaerne og din skyld.

Tilmed har du sans for kvalitet og har fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Virksomheden nær Aalborg, som producerer og markedsfører tekniske løsninger til industrien, udviser stort socialt ansvar for deres ansatte.  I deres flotte lyse arbejdslokaler forefindes de bedste hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner, og der stræbes altid efter de bedst mulige produktionsforhold.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed med stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt: 

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller Dina eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Ansøgning:

For at ansøge om denne stilling via HR-Industries, følg venligst disse trin:

Start med at besøge PeopleTrust CandidateWeb

Hvis du er ny hos HR-Industries, skal du vælge ‘OPRET BRUGER’. Dette leder dig automatisk til HR-Industries’ jobdatabase. Her har du mulighed for at uploade din ansøgning, dit CV og eventuelle andre relevante bilag.

Er du allerede registreret i HR-Industries’ system, skal du i stedet logge ind for at tilknytte dig den specifikke stilling. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du vælge ‘glemt adgangskode’. Herefter vil du modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Bemærk, at du kun kan være registreret én gang hos HR-Industries.

Held og lykke med din ansøgning! Ved spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 86423540, også hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Rustfri Svejser/Sm...