• English
Hjem | Jobopslag | Sandblæser – medarbejder til metalforarbejdning i Aarhus

HR-Industries søger en sandblæser på vegne af virksomhed i Aarhus.

Omkring jobbet vil du arbejde med sandblæsning m.m. af metalemner. Dette gør du sammen med det øvrige team. I jobbet arbejde du i en større virksomhed i vækst med et højt ambitionsniveau, gode kollegaer og et inspirerende arbejdsmiljø. Stillingen er et projekt til at starte med, hvor vi kan se 3 mdr. hen med henblik på fast stilling. Der er tale om alm. daghold.

Kvalifikationer til stillingen: Vi forestiller os, at du har erfaring / kendskab med sandblæsning til denne stilling. Du er servicemindet, kvalitetsbevidst og pligtopfyldende og sætter en ære i at aflevere dit arbejde til perfektion.

Kontakt – Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Jørgen eller Dina tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr.  55015 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du oprettet hos os, så så giv os et kald på 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00 at du vil i spil til denne stilling.

Specielt for denne virksomhed: Denne virksomhed producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejder og ved, at de er hovedårsagerne til deres nuværende succes. Virksomheden er i rivende udvikling, og tilmed ekspanderer de. De har moderne produktionsudstyr og gode muligheder for skiftende arbejdstider, for de interesserede. Derudover tilbyder de god løn og gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres ansatte. Da det er en stor virksomhed, er der mange spændende udviklingsmuligheder for deres ansatte. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Sandblæser – medarbejder til metalforarbejdning i Aarhus