• English
Hjem | Jobopslag | Saveoperatør søges til attraktiv virksomhed i Aarhus

HR-Industries søger på vegne af virksomhed Syd for Aarhus, 1 ufaglært saveoperatør til deres produktion. Der er i første omgang tale om et projekt på 3-4 mdr. med henblik på ansættelse for den rette. Det er til fast daghold.

Virksomheden er en større metalvirksomhed i Aarhus, som bygger større anlæg.

Stillingen

Du skal være ansvarlig for at styre en semiautomatisk sav med automatisk fremtræk af emner. Det vil sige, at du skal fodre saven med emner, hvortil der skal bruges en kran. Krancertifikat er ikke et krav. Udover at fodre saven med emner, skal den pågældende person og benytte roterende håndværktøj til at fjerne skarpe kanter og lignende.

Startløn ca. 180 kr. i timen

Omkring dig til stillingen

Vi søger en person, som har erfaring med jern- og metalbranchen. Du er ansvarsbevidst, samarbejdsvillig, omstillingsparat og generel IT-forståelse. Der vil være tale om oplæring, ca. 14 dage.

Søg stillingen:

Har du lyst til at arbejde i et stærkt team, så skynd dig at søge stillingen. Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr.  54164. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Kontakt/spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Dina eller Jørgen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Try & Hire via HR-Industries: Et Try & Hire-forløb gennem HR-Industries giver dig og en virksomhed mulighed for at se hinanden an uforpligtende. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende. Samtidig får virksomheden et godt kendskab til dig og dine kompetencer. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper vi dig i alle faser af forløbet. Så du kan altid komme til os, hvis du har spørgsmål undervejs. I det hele taget sørger vi for gode og ordnede forhold samt ansættelse indenfor gode rammer.

Saveoperatør søges til attraktiv virksomhed i Aarhus