HR-Industries søger en erfaren, engageret og proaktiv PTA-medarbejder til en central rolle i travl ordreproducerende produktionsvirksomhed med stærk brancheprofil målrettet proces- og levnedsmiddelindustrien.

Virksomheden søger en ny kollega til en central rolle i teknisk afdeling med tre hovedopgaver: Produktionsmodning, dokumentation og bistand til salg og indkøb. Der anvendes Inventor 3D til konstruktion og produktionsmodning, Navision til styring og administration samt udfærdigelser af styklister mv. Den nye kollega forventes at mestre disse programmer på superbrugerniveau.

Hverdagen er travl og Hobro-virksomheden vægter det gode arbejdsmiljø, fællesskabet og det at kunne give en kollega en hjælpende hånd, når der er behov for det. Sammen skabes de succesfulde resultater.

Produktionsmodningen fylder meget i hverdagen. Nogle ordrer klares let andre fordrer stort samarbejde med de øvrige kollegaer i salg, indløb og på lageret. Virksomheden og værkstedet er ISO-certificeret, hvilket fordrer en struktureret tilgang til arbejdet og dokumentation. Kendskab til ISO 3834-2 er en klar fordel.

Salgsafdelingen støttes i arbejdet med tilbudsgivningen, hvor teknisk indsigt, tegningskendskab og kontakt til underleverandører og egen produktion er væsentlige bidrag.

Dokumentationsarbejdet efter ISO-certificeringen er en tredje vigtig og central opgave for den nye kollega. Kundekrav kan være høje og specifikke – bl.a. omkring sporbarheden. Erfaring fra produktionsvirksomhed og kendskab til rustfri stål og smedearbejde generelt vil være et plus.

Den uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende men de åbenlys og oplagte er en produktionsteknologuddannelse samt erfaring fra den rustfrie smedeverden eller en ingeniør- eller maskinmesterbaggrund med erfaring i projektledelse. Mulighederne er mange – personligheden afgørende.

Personligt drev er vigtigt i den travle hverdag, hvor din indsats og dit overblik er med til at de mange bolde i luften ikke tabes, men kastes videre i den rigtige retning, hvor kollegaen står klar til at gribe den. Du er fleksibel og din tilgang til opgaverne er åben, praktisk og pragmatisk.

Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-Konsulent Lars Hedelund hos HR-Industries på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Søg straks, da jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb.

Ansøgning: Vil du være en del af rejsen i denne virksomhed, så søg stillingen ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 59973. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/