• English
Hjem | Jobopslag | Service/installationstekniker til virksomhed, hvis fokus er grøn omstilling og et godt kollegasammenhold

Vil du arbejde hos virksomheden VisBlue, hvor medarbejdertilfredsheden og bæredygtige løsninger er fundamentet?

Om jobbet og dig:

Du er vild med en dynamisk hverdag, hvor du laver service og installation ude i marken hos en nyopstartet virksomhed med en flad ledelsesstruktur og et supergodt kollegasammenhold.

Du er vild med at dine arbejdsopgaver er varierede, og du vil se det som en fordel, at der hele tiden arbejdes med kundetilpassede løsninger, så arbejdsdagen ikke bliver ensformig.

Du sætter en stor ære i af være grundig og sikre kvaliteten af de opgaver, som du er med til at installere og servicere.

Du har måske en teknisk baggrund som maskinmester, automatiktekniker, elektriker, mekaniker eller måske er du tillært med gåpåmod og stor lyst til at lære nyt. Du har måske truckcertifikat og kan lide mangeartede opgaver.

Du vil arbejde i en virksomhed, som vægter personligheden lige så højt som fagligheden, og hvor du modtager god og kompetent oplæring.

Du drømmer om med tiden at blive helt selvkørende, da du er en person, som er god til planlægning og har sans for at styre din egen tid.

Du er god til mennesker, så du vil nyde at have pingpong med kunderne, samt er du en teamplayer, så du er ikke bange for at lave forskelligt forefaldende arbejde i perioder med spidsbelastning for at få en god hverdag til at hænge sammen for dig og dine kollegaer.

Du er iderig, så du vil se det som et spændende plus, at du kan være med til at udvikle installations- og serviceprocedurerne, samt byde ind med ideer til videre produktudvikling.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Om VisBlue:

Denne virksomhed i Aarhus V, som udvikler og producerer løsninger indenfor grøn energi, lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og at tilbyde deres medarbejdere ordnede forhold. Virksomheden er meget handlingsorienterede omkring omstilling til vedvarende energikilder og er stærke støtter af verdensmålene.

Virksomheden har store ambitioner, og disse ambitioner har ført til en sund og hastig vækst, hvilket gør at virksomheden kan se sig selv som fremtrædende aktører på det internationale marked om en kort årrække.

Medarbejdertilfredsheden og bæredygtige løsninger er det fundament virksomheden er bygget på.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 57858) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Service/installationstekniker til virksomhed, hvis fokus er grøn omstilling og et godt kollegasammenhold