• English
Hjem | Jobopslag | Service-/vedligeholdelsestekniker på mekanisk side søges til virksomhed med en god omgangstone

Drømmer du om spændende opgaver i en vedligeholdelsesafdeling sammen med gode kollegaer? Grib denne mulighed for at komme om bord hos en virksomhed der er klar til at investere i dig. Her får du ikke kun indflydelse på produktionen, du vil også have alle muligheder for at udvikle og styrke dine egne færdigheder.

Med udgangspunkt i virksomhedens vedligeholdelsessprogram, skal teamet håndtere reparationer, forbyggende vedligehold og optimeringer på eksisterende anlæg. Indkøring af nye anlæg kan også komme på tale. Formålet i teamet er at sikre en stabil og høj kvalitetsmæssig standard for produktionsapparatet hos virksomheden.

Om jobbet og dig:

Du er vild med at have gode kollegaer, og du trives med velfungerende teamarbejde, hvor I tager ansvar og ejerskab for opgaverne med service og vedligehold af større maskinpark.

Du har flair for teknisk håndværk, og du har erfaring med mekanisk vedligehold og reparation eller vil i denne retning.

Du er eks. faglært smed, industritekniker, mekaniker eller har anden mekanisk baggrund, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver i en vedligeholdelsesafdeling.

Du er måske nyuddannet og ønsker god sidemandsoplæring i dit kommende job.

Du ønsker en arbejdsdag i samarbejde med dygtige kollegaer med spændende og komplekse arbejdsopgaver på maskinudstyr, hvor du kan bruge dine tekniske kompetencer og dine problemløsningsforslag.

Du er i stand til at arbejde både i teams, men også selvstændigt med løbende opfølgning på vedligeholdelsesopgaver, herunder daglig tilstandskontrol på udstyr. Du vil kunne lave fejlfinding og reparationer både ved planlagt stop og akut behov.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne produktionsvirksomhed på Djursland har fokus på udvikling og bæredygtighed i hele processen fra produktion til endelig levering. De dygtige og engagerede medarbejdere anses som den vigtigste ressource i denne større virksomhed.

Medarbejderne er inden for mange forskellige faggrupper, og de nyder deres muligheder for indflydelse på arbejdsopgaver og fleksible arbejdstider samt muligheden for faglige udvikling. Omgangstonen er uformel, og der er plads til grin og seriøst arbejde. Medarbejderstaben er varieret, hvilket giver en god blanding af mange års erfaring og nye, dugfriske ideer.

Virksomheden har 2 stillinger, så kontakt os, og vi fortælle meget mere.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn Andersen eller Lars Hedelund ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 (Bøsbrovej 3a, 8940 Randers SV) eller ring på 86423540.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link  http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnummer  57850) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Service-/vedligeholdelsestekniker på mekanisk side søges til virksomhed med en god omgangstone