• English
Hjem | Jobopslag | Servicekoordinator med teknisk/faglig indsigt og baggrund til spændende højteknologisk virksomhed.

HR-Industries søger for kunde en servicekoordinator til support af virksomhedens serviceteknikere. Servicekoordinatoren skal organisere og optimere teknikernes arbejdsdage og koordinere deres indsats.

Virksomheden ved Horsens sælger industrimaskiner i Danmark for en af verdens største producenter. De ansatte er meget engagerede og motiverede og bliver anerkendt og værdsættes med bl.a. personalegoder og et givtigt arbejdsmiljø, hvilket gør, at en stor del af deres ansatte har været hos virksomheden i mange år. Medarbejderne tilbydes oplæring og efteruddannelse gennem hele arbejdslivet. Derudover vægter virksomheden trivsel og samarbejde højt, og de tilbyder ydermere en konkurrencedygtig løn.

Arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Support til serviceteknikerne, for eksempel med at prioritere og koordinere deres arbejdsopgaver
  • Forvaltning og udførelse af salgs-/serviceordrer herunder oprettelse og fakturering
  • Opfølgning på igangværende opgaver
  • Udarbejdelse af arbejdsopgaver i virksomhedens ERP-system.
  • Håndtere dokumentation
  • Udarbejde mindre tilbud og opfølgning på disse
  • Hjælpe til med ad hoc-opgaver ved spidsbelastning

Den ideelle kandidat har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Det er ikke et ultimativt krav, da virksomheden gerne laver en grundig oplæring.

Det vigtigste er, at du møder nye opgaver og udfordringer med gejst og gåpåmod, samt bidrager til det gode humør i afdelingen.

Arbejdsopgaverne er varierende, så det skal du trives med. Derudover sætter vi pris på, at du ytrer din mening og tør sige til, når du ser muligheder for forbedringer f.eks. på arbejdsgange.

Din faglige baggrund kan for eksempel være erfaring med kundeservice, back-office salgssupport eller noget helt tredje. Bare du har den tekniske indsigt.

Du skal kunne kommunikere på Engelsk på brugerniveau.

Søg straks, da jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt. Virksomheden venter dog gerne på den rette.

Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-Konsulent Lars Hedelund hos HR-Industries på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Ansøgning: Vil du være en del af rejsen i denne virksomhed, så søg stillingen ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 58775. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Servicekoordinator...