• English
Hjem | Jobopslag | Servicetekniker: industritekniker, automationstekniker eller lignende

Til virksomhed i Silkeborg søger HR-Industries 1 Servicetekniker med en baggrund som industritekniker, automationstekniker eller lignende (ca.120 rejsedag om året).

Virksomheden: I denne virksomhed, som bygger specialmaskiner til industrien, er kvalitet, effektivitet og overholdelse af deadlines nøgleordene. Virksomheden lægger stor vægt på deres ansattes sikkerhed i en hverdag, som er præget af både højt tempo og højt humør. Medarbejderne arbejder i små teams med det sidste nye indenfor specialmaskiner og robotter, samt implementering af den nyeste teknologi. Virksomheden værdsætter godt håndværk og medarbejdernes sans for detaljer, da virksomheden er på en spændende vækstrejse med højtprofilerede danske og internationale kunder. Der tilbydes fleksible mødetider og spændende, meget selvstændige og varierende arbejdsopgaver.

Jobbet: Serviceteknikeren bidrager med montage i montager gruppe 1. Bliver ansvarlig for FAT og SAT og kommer til at fungerer som koordinator under maskinopbygning hos kunden. Du vil også komme til at leder service- og modifikationsopgaver hos kunderne og have ansvaret for planlægning af tid og personale i forhold til opgaverne samt at koordinere planlægning med projektlederen. Du bliver således virksomhedens ansigt ud af til og skal sikre at kundens krav opfyldes. Endvidere skal du medvirke til afgivelse af tilbud og prissætning i forhold til levering af maskiner.

Personlig profil:

  • Maskinarbejder, automationstekniker eller lignende baggrund
  • Cirka 5 års erfaring fra servicering
  • Kendskab til IT, især MS Excel
  • Engelsk i tale og skrift
  • Uafhængig og fleksibel (ca. 120 rejsedage om året)
  • Servicemindet

Du tilbydes: Ansættelse i en virksomhed, der arbejder med den nyeste teknologi og er i gang med den spændende vækstrejse. Du få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personlig i et spændende job med stor grad af selvstændighed og frihed, hvor hverdagen byder på mange forskellige opgaver.

Kontakt / Spørgsmål til stillingen:
Du kan kontakt os på tlf.: 86 42 35 40 og spørg efter HR-Konsulent Glenn. Telefonen er åben på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00.          HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN: (job nr. 55163)
Ansøgning kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige dokumenter kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du oprettet en profil hos os, kan ringe til os på 86423540. Så kan vi skrive dig op til stillingen

Servicetekniker: industritekniker, automationstekniker eller lignende