• English
Hjem | Jobopslag | Skifteholdselektriker til service-/vedligehold hos større virksomhed på Djursland

Drømmer du om spændende opgaver i en vedligeholdelsesafdeling sammen med gode kollegaer?

Om jobbet og dig:

Du er vild med at have gode kollegaer, og du trives med velfungerende teamarbejde, hvor I tager ansvar og ejerskab for opgaverne.

Du har flair for teknisk håndværk, og du har erfaring med el tekniske opgaver med vedligehold og reparation.

Du har måske en uddannelse som Elektriker eller Automatiktekniker. Du har gerne erfaring med fejlfinding på teknisk produktionsudstyr og procesanlæg samt har flair og forståelse for samspillet mellem el og mekanik.

Du er måske nyuddannet og ønsker god sidemandsoplæring i dit kommende job, og vil i retning af service og vedligehold.

Du ønsker en arbejdsdag i samarbejde med dygtige kollegaer med spændende og komplekse arbejdsopgaver på maskinudstyr, hvor du kan bruge dine tekniske kompetencer og dine problemløsningsforslag.

Du er i stand til at arbejde både i teams, men også selvstændigt med løbende opfølgning på vedligeholdelsesopgaver, herunder daglig tilstandskontrol på udstyr. Du vil kunne lave fejlfinding og reparationer både ved planlagt stop og akut behov.

Du har erfaring på brugerniveau med at anvende IT i opgaver, så som at administrere reservedele til vedligeholdelsesopgaver og anden lettere administration.

Stillingen er skiftehold. Kontakt HR-konsulent Lars Hedelund på 86423540, hvordan disse skift ligger.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne produktionsvirksomhed på Djursland har fokus på udvikling og bæredygtighed i hele processen fra produktion til endelig levering. De dygtige og engagerede medarbejdere anses som den vigtigste ressource i denne større virksomhed. Medarbejderne er inden for mange forskellige faggrupper, og de nyder deres muligheder for indflydelse på arbejdsopgaver og fleksible arbejdstider samt muligheden for faglige udvikling. Omgangstonen er uformel, og der er plads til grin og seriøst arbejde. Medarbejderstaben er varieret, hvilket giver en god blanding af mange års erfaring og nye, dugfriske ideer.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars Hedelund på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 på vores kontor i Randers, Bøsbrovej 3a, 8940 Randers SV.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link  http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnummer 59478) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Skifteholdselektri...