• English
Hjem | Jobopslag | Sliber søges til eftertragtet maskinfabrik med et godt kollegaskab

Vil du arbejde i en virksomhed med høj medbestemmelse og en god synlig ledelse?

Om jobbet og dig:

Du vil have et arbejde, hvor du får brugt din krop, og hvor du samarbejder med et godt team af medarbejdere i efterbehandlingsafdelingen.

Du vil hovedsageligt arbejde med slibning af forskellige metalkonstruktioner, samt forefaldende værkstedsarbejde.  Du kan lide værkstedsatmosfæren, hvor du har alt sikkerhedsudstyr, mekanisk løftemateriel og hjælpemidler til din rådighed.

Du er selvstændig og kritisk omkring kvalitet, så du kan lide at være sidste led i en produktion med slib og afgratning, hvor du har øje for finish.

Du vil helst arbejde på daghold, hvor du sammen med dine gode kollegaer planlægger fordelingen.

Du har flair for produktionsarbejde, og du har måske erfaring fra industrien, måske endda fra slib, og du er klar på kvalificeret sidemandsoplæring, hvor du efter endt oplæring vil indgå i stærke teams.

Måske er du ufaglært, men elsker at tillære dig nye færdigheder.

Du vil have løn efter kvalifikationer i den høje ende af lønskalaen, fordi du har en høj arbejdsmoral og er mødestabil.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

 Virksomheden og dens muligheder:

Denne topmoderne maskinfabrik i Randers er totalleverandør af både små og store emner indenfor metal- og plastbearbejdning, og de har en meget bred og mangeartet kundegruppe. Virksomheden lægger stor vægt på sine værdier og et godt kollegaskab. Der er en synlig ledelse både gennem kommunikation og handling, og de har et højt informationsniveau gennem infomøder og nyhedsbreve. De arbejder løbende med sikkerhed og tilbyder kompetenceudvikling gennem kurser og uddannelse. De ansatte er kendetegnet ved stor faglig ekspertise, fleksibilitet og engagement. Hverdagen byder på afvekslende arbejdsforløb og medbestemmelse over egne opgaver. Virksomheden har et godt sammenhold på tværs af afdelingerne i produktionen, som foregår i lyse og moderne lokaler. Virksomheden tilbyder kantineordning med sund og varieret kost.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen N. Laursen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer: 56816) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Sliber søges til eftertragtet maskinfabrik med et godt kollegaskab