• English
Hjem | Jobopslag | Smed, lastvognsmekaniker, entreprenør- eller landbrugsmaskinmekaniker søges til opbygning af anlæg

HR-Industries søger hurtigst muligt en smed, lastvognsmekaniker, entreprenør- og eller en landbrugsmaskinmekaniker til fast stilling nær Aarhus. Her er der tale om en virksomhed, hvor du vil få rig mulighed for at udføre opbygning samt alle de reparationsopgaver m.m., som man har på værksted til transportbranchen.

Så drømmer du om at arbejde i en virksomhed, som værdsætter deres ansatte højt, og nyder du at arbejde med mekanisk montage og opbygning, så har vi jobbet til dig.

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med gode kollegaer fra flere faggrupper om at aflevere et godt produkt i høj kvalitet.

Du kan se dig selv indgå i velfungerende teams, hvor dine arbejdsopgaver omfatter montering af diverse flanger, rør, slanger, samt samling/montage af halvfabrikata og maskindele i større og komplette opbygninger.

Du trives i et job med afvekslende opgaver og et godt miljø med en god omgangstone.

Du har måske en baggrund som lastvognsmekaniker, mekaniker, automatiktekniker, smed eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk montage og opbygning.

Du vil have god indkøring og oplæring af rutinerede og dygtige kollegaer, fordi du gerne vil udvide din eventuelle viden om montage af hydrauliske og mekaniske komponenter.

Du vil gerne aflønnes efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen, fordi du ved, at du arbejder struktureret og selvstændigt.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

 Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed Vest for Århus producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. Virksomheden er i rivende udvikling, og tilmed ekspanderer de. De har moderne produktionsudstyr og gode muligheder for skiftende arbejdstider, for de interesserede. Derudover tilbyder de god løn og gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres medarbejdere. Da det er en stor virksomhed, er der mange spændende udviklingsmuligheder. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 2 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller Henrik på tlf. 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://www.hr-industries.axp.dk/ job 56646 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrien er fyldt med spændende jobs: Vil du gerne, at vi holder øje med jobs til dig, så tilmeld dig vores Kandidatdatabase og bliv håndplukket til dit næste job. Du kan også tilmelde dig vores Jobagent og modtage nye stillingsopslag indenfor dit fagområde direkte på din mail.

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere.

Smed, lastvognsmekaniker, entreprenør- eller landbrugsmaskinmekaniker søges til opbygning af anlæg