• English
Hjem | Jobopslag | Smed til fremstilling/montering af stålkonstruktioner m.m.

Til virksomhed ved Randerskanten, søger HR-Industries en smed/montør, der kan indgå i et dynamisk team, til stålkonstruktions- og smedearbejde på værksted og montage. Arbejdet udføres selvstændigt med gode kollegaer.

Til denne stilling er det en forudsætning at du har indgående kendskab til fremstilling og montage heraf. Du er uddannet klejnsmed til jobbet, og kan svejse.

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med gode kollegaer om spændende og mangeartede svejseopgaver i en god solid virksomhed i vækst.

Da du er en dygtig og kvalitetsbevidst smed, er du vild med at levere et godt produkt med fokus på finish. Både ved fremstilling og opbygning af maskinanlæg, transportsystemer og halvfabrikata til større maskinanlæg.

Du kan lide af lave opbygning af stålkonstruktioner, hvor der hovedsageligt arbejdes i sort stål. Du vil på længere sigt gerne lave færdigopbygning og færdigmontage af maskiner og maskinanlæg, efter du har modtaget god og grundig oplæring.

Da du er en faglig stærk svejser, vil du have løn efter kvalifikationer, og du ved at din gode arbejdsindsats vil gøre, at du med tiden vil få større og større mulighed for at præge din egen hverdag.

Du kan lide at arbejde et sted, hvor fleksibiliteten er gensidigt, hvor du har forståelse for at arbejdet og ordremængden kan variere, og hvor virksomheden har forståelse for, at du har et liv udenfor jobbet.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Om virksomheden: 

Virksomheden er en traditionel smedevirksomhed, som konstruerer, producerer og monterer større stål emner. De vækster, og har brug for dig. Stillingen er henblik på fast stilling.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik eller Dina på Telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00, 86423540. Ved ferie, vender vi tilbage efter ferien. 

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig

Send din ansøgning og dit CV https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000425

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Smed til fremstill...