• English
Hjem | Jobopslag | Smed til rustfri svejs af større emner i Randers

Har du lyst til at arbejde i rustfrit materiale og være en del af et stærk team?

Om jobbet og dig:

Du ser efter et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor din primære arbejdsopgave er rustfrit svejs.

Da du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring til TIG-svejsning, har du styr på fremstilling af udstyr i rustfri stål. Du kan arbejde fagligt med rør, flanger, stativer, beslag m.m., og du er skarp på svejseproces 141 i rustfrit stål.

Du har flair for finish, har erfaring med tegningsforståelse og er vild med at lære nyt.

Da du har en god faglighed, vil du have et job med en god løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed i Randers, som udvikler og producerer professionelt udstyr til industrien, lægges der stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Virksomheden er i vækst, og den bygger på en lang tradition af stolt håndværk.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som har fokus på de ansattes sikkerhed og trivsel. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen (på 86423540) eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Ansøgning:

For at ansøge om denne stilling via HR-Industries, følg venligst disse trin:

Start med at besøge PeopleTrust CandidateWeb

Hvis du er ny hos HR-Industries, skal du vælge ‘OPRET BRUGER’. Dette leder dig automatisk til HR-Industries’ jobdatabase. Her har du mulighed for at uploade din ansøgning, dit CV og eventuelle andre relevante bilag.

Er du allerede registreret i HR-Industries’ system, skal du i stedet logge ind for at tilknytte dig den specifikke stilling. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du vælge ‘glemt adgangskode’. Herefter vil du modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Bemærk, at du kun kan være registreret én gang hos HR-Industries.

Held og lykke med din ansøgning! Ved spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 86423540, også hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Smed til rustfri s...