• English
Hjem | Jobopslag | Smed til rustfri svejs af større emner på nathold nær Randers

Har du lyst til at arbejde i rustfrit materiale og være en del af et stærk team?

Om jobbet og dig:

Du ser efter et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor din primære arbejdsopgave er rustfrit svejs.

Da du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring til TIG-svejsning, har du styr på fremstilling af udstyr i rustfri stål. Du kan arbejde fagligt med rør, flanger, stativer, beslag m.m., og du er skarp på svejseproces 141 i rustfrit stål. (Svejsecertifikat er ikke et krav)

Du har teknisk forståelse og interesse for at arbejde i også tykkere gods.

Du har flair for finish, har erfaring med tegningsforståelse og er vild med at lære nyt.

Da du har en god faglighed, vil du have et job med en god løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold. Jobbet er nathold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed nær Randers, som udvikler og producerer professionelt udstyr til industrien, lægges der stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Virksomheden er i vækst, og den bygger på en lang tradition af stolt håndværk. Der er mulighed for, at tage ekstra timer, hvis du har interesse i dette.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som har fokus på de ansattes sikkerhed og trivsel. Projektet er af 2 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen (på 86423540) eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 57476)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Smed til rustfri svejs af større emner på nathold nær Randers