• English
Hjem | Jobopslag | Smed til rustfri svejs søges til Hobro

Vil du have en afvekslende hverdag, hvor din primære arbejdsopgave er rustfrit svejs?

Om jobbet og dig:

Du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring i TIG-svejsning. Du har styr på fremstilling af materialer i rustfri stål, og du kan svejse i rør, plader m.m.

Du trives med mangeartede smedeopgaver i en afvekslende arbejdsdag med et godt arbejdsmiljø og med faglig udvikling, hvor du laver kundetilpassede kvalitetsløsninger på værkstedet.

Du er en teamplayer, som bidrager med en god stemning, så du vil se frem til at have gode kollegaer fra flere faggrupper.

Du vil trives et sted med en flad ledelsesstruktur, hvor der er kort fra tanke til handling.

Du har fagligheden i orden, så du vil have en kompetent ledelse, der sørger for et godt arbejdsmiljø og muligheder for frihed i en afvekslende hverdag.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Hobro, som udvikler og producerer kundetilpassede kvalitetsløsninger til store og små virksomheder, lægger vægt på at være en rummelig arbejdsplads.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Projektet er af 3-4 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars Hedelund (86423540) eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Ansøgning:

For at ansøge om denne stilling via HR-Industries, følg venligst disse trin:

Start med at besøge PeopleTrust CandidateWeb

Hvis du er ny hos HR-Industries, skal du vælge ‘OPRET BRUGER’. Dette leder dig automatisk til HR-Industries’ jobdatabase. Her har du mulighed for at uploade din ansøgning, dit CV og eventuelle andre relevante bilag.

Er du allerede registreret i HR-Industries’ system, skal du i stedet logge ind for at tilknytte dig den specifikke stilling. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du vælge ‘glemt adgangskode’. Herefter vil du modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Bemærk, at du kun kan være registreret én gang hos HR-Industries.

Held og lykke med din ansøgning! Ved spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 86423540, også hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Smed til rustfri s...