• English
Hjem | Jobopslag | Smed til rustfri svejs søges til højteknologisk og succesrig virksomhed med maskinopbygning

Vil du have et alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø sammen med gode kollegaer?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om at arbejde i en moderne maskinpark, hvor godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor din primære arbejdsopgave er svejsning, tig, til maskinudstyr.

Da du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring/kendskab til Tig svejsning, har du styr på fremstilling af procesanlæg m.m. i rustfri stål. Du kan arbejde fagligt med rør, flanger, stativer, beslag m.m., og du er skarp på svejseproces 141 i rustfrit stål. (Svejsecertifikat er ikke et krav)

Du ønsker dig et alsidigt, spændende og selvstændigt job, hvor du bruger din erfaring indenfor rustfri svejs eller montage i en afvekslende hverdag.

Du har flair for finish, har erfaring med tegningslæsning og er vild med at lære nyt.

Du vil gerne arbejde i en virksomhed, som håndterer meget store emner inden for bearbejdning, svejsning, slibning og montage af egne maskiner til industrien.

Da du kan arbejde selvstændigt og har en generel god faglighed, vil du have et job, hvor arbejdsformen er præget af medbestemmelse og mulighed for personlig udvikling.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne større virksomhed ved Hjørring kanten har i mange år været førende indenfor fremstilling af højteknologisk udstyr til industrien. Deres medarbejder er detaljeorienterede og værdsætter høj kvalitet og finish, hvilket afspejles i firmaets positive udvikling. Arbejdsklimaet er uformelt, og hverdagen byder på mulighed for personlig og faglig udvikling, da firmaet størrelse giver mange muligheder. Der arbejdes på tværs af afdelinger og teams, hvor der løftes i flok, og hvor arbejdsformen bærer præg af frihed under ansvar.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik eller Glenn alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 på telefon 86423540.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 59451 )  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Smed til rustfri s...