• English
Hjem | Jobopslag | Smed til rustfri svejs søges til markedsledende virksomhed i Randers, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø

Har du lyst til at arbejde i rustfrit materiale og være en del af et stærk team på aftenhold (4 dages uge)?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om at arbejde i en markedsledende virksomhed, hvor godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor din primære arbejdsopgave er rustfrit svejs.

Da du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring/kendskab til TIG-svejsning, har du styr på fremstilling af udstyr i rustfri stål. Du kan arbejde fagligt med rør, flanger, stativer, beslag m.m., og du er skarp på svejseproces 141 i rustfrit stål. (Svejsecertifikat er ikke et krav)

Du har teknisk forståelse og interesse for at arbejde i tyndplade.

Du har flair for finish, har erfaring med tegningsforståelse og er vild med at lære nyt.

Du ser frem til at arbejde i teams med dygtige og engagerede kolleger, som ikke er bange for at lære fra sig.

Du vil arbejde i en virksomhed, som har branchens nyeste teknologier, og som både opererer i Danmark, men også globalt.

Da du har en god faglighed, vil du have et job med en god løn og gode ansættelsesforhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed i Randers, som udvikler og producerer professionelt udstyr til fødevarer, lægges der stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Virksomheden er markedsledende på sit felt og arbejder med branchens nyeste teknologier både i Danmark, men også globalt. Medarbejderne er dygtige og engagerede, og de oplever en kontinuerlig faglig- og personligudvikling. Virksomheden er i vækst, og den bygger på en lang tradition af stolt håndværk. Hos virksomheden gøres der meget for at være en attraktiv arbejdsplads, så der tilbydes ordnede forhold med overenskomst og løn efter kvalifikationer.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager god oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 56305)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Smed til rustfri svejs søges til markedsledende virksomhed i Randers, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø