• English
Hjem | Jobopslag | Smed til rustfri svejs søges til rummelig arbejdsplads i Randers

Vil du have en afvekslende hverdag, hvor din primære arbejdsopgave er rustfrit svejs på en virksomhed med godt humør?

Virksomheden og dens muligheder:

På denne maskinfabrik ved Randers, som arbejder med komplette løsninger og delkomponenter til bl.a. industrien og byggebranchen, er arbejdsglæde og faglig udvikling nøgleordene.  Virksomheden lægger vægt på et godt arbejdsklima på tværs af afdelingerne, og de kan bryste sig af korte beslutningsveje hele vejen rundt. Virksomheden har løbende udvidet deres maskinpark og produktion, hvilket gør at opgaverne er mangeartede, og at to dage sjældent er ens. Virksomheden har en solid erfaring med mange år i branchen.

Da virksomheden værdsætter deres loyale medarbejdere højt, er der en høj grad af fleksibilitet, gode arbejdstider og en løbende faglig udvikling af de ansatte.

Virksomheden lever af tilfredse kunder, hvilket gør at de placerer medarbejderne i centrum af udviklingen med et meget positivt og sikkert arbejdsmiljø. Virksomhedens medarbejdere fremhæver ofte det gode sammenhold blandt kollegerne.

Om jobbet og dig:

Du ser efter et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor din primære arbejdsopgave er rustfrit svejs.

Da du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring til TIG-svejsning, har du styr på fremstilling af udstyr i rustfri stål. Du kan arbejde fagligt med plader, evt. rør, flanger, stativer, beslag m.m., og du er skarp på svejseproces 141 i rustfrit stål. (Svejsecertifikat er ikke et krav)

Du har teknisk forståelse og interesse for at arbejde i også tykkere gods.

Du har flair for finish, har erfaring med tegningsforståelse og er vild med at lære nyt.

Da du har en god faglighed, vil du have et job med en god løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed med stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Projektet er af 2-3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link (Tilføj jobnummer 1000065 )  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000210

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vi kan også ringe dig op, hvis du vedlægger dit nr. her https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Smed til rustfri s...