• English
Hjem | Jobopslag | Spændende teknikerjob til udvikling og test af unikke prototyper…

HR-Industries søger en nysgerrig og dygtig tekniker til spændende internationalt orienteret virksomhed, der udvikler kundetilpassede IT-hardware-løsninger, der kan holde til at blive brugt.

Virksomheden leverer kundespecifikke løsninger med lang levetid, selvom de anvendes i udsatte og belastede miljøer og under forhold, det typisk ikke er elektronik-venlige.

Virksomheden søger en engageret og dedikeret teknisk medarbejder, der kan tænke ud af boksen og bidrage med gode og konstruktive løsninger på specifikke udfordringer.

Arbejdsopgaverne vil dels være med udvikling og opbygning af prototyper, test og fejlfinding samt dokumentation af alle de gode resultater. Der vil være både mekaniske montage-opgaver, elektronik-montage og IT/Software-opgaver.

Den ideelle kandidat har en baggrund og erfaring, der understøtter arbejdsopgaverne sammenholdt med en personlighed, der udstråler energi, en positiv tilgang til udfordringer, sans for præcisionsarbejde, unikke samarbejdsevner og en iboende insisteren på, at produktet skal være af højeste kvalitet og langtidsholdbart, da dette er virksomhedens varemærke.

Arbejdspladsen er kendt for at have en åben og flad struktur, hvor der ikke er langt fra ord til handling. Der er fokus på innovation, omgangstonen er uformel og samspil, initiativ og beslutningsevne og gode ideer værdsættes.

Medarbejderen tilbydes fagligt dygtige kollegaer, et godt og uformelt arbejdsmiljø med god teamånd, høj medarbejderanciennitet, sundhedsordning, kantineordning, funktionærlignende ansættelse og attraktive løn- og arbejdsforhold

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-Konsulent Dina Kristensen på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN: 
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ – job nr. 54218
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Spændende teknikerjob til udvikling og test af unikke prototyper…