• English
Hjem | Jobopslag | Specialarbejder til industrien ved eftertragtet virksomhed

Vil du have gode kollegaer og en ansættelse i en meget attraktiv virksomhed?  Motiveres du af specialopgaver i industrien med ekstra fokus på finish?

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med gode kollegaer om at aflevere et godt produkt i høj kvalitet, da du er ansvarsbevidst og har øje for finish. Du kan se dig selv indgå i velfungerende teams, hvor dine arbejdsopgaver omfatter klargøring til større maleranlæg med gode hjælpeværktøjer i en eftertragtet maskinfabrik.

Du har gerne erfaring indenfor jern- og metalindustrien eller anden industri. gerne på større metalemner, men du drømmer også om rigtig god oplæring. Og så har du en energi – du nyder at have noget at lave.

Du vil gerne udvikle dig fagligt i en virksomhed med fingeren på pulsen og som hele tiden er i udvikling og på vej nye steder hen. Du vil have en arbejdsplads, hvor god arbejdsindsats, faglig stolthed og sans for kvalitet er i højsæde.

Du arbejder struktureret og selvstændigt, så du vil gerne aflønnes efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov. De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. De har moderne produktionsudstyr og gode muligheder for skiftende arbejdstider, for de interesserede. Derudover tilbyder de god løn og gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres medarbejdere. Da det er en stor virksomhed, er der mange spændende udviklingsmuligheder. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen Laursen eller Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00. Vi kan fanges på 86423540

Ansøg her – https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000211

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vi kan også ringe dig op, hvis du vedlægger dit nr. her https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Specialarbejder ti...