• English
Hjem | Jobopslag | Speditør – Shippingmedarbejder til international virksomhed i Aarhus

HR-Industries søger en shippingmedarbejder for en international virksomhed i Aarhus. Den nye kollega skal hjælpe med at få logistikken til at gå op i en højere enhed, når virksomhedens produkter sendes til kunderne – hvor end i verden, det måtte være….

Omkring jobbet:

De primære opgaver i jobbet vil være at sikre en korrekt og optimeret transport af virksomhedens produkter til kunderne gennem kontakt til kunden, shipping-samarbejdspartnere, håndtering og udfærdigelse af transport- og dokumenter mv. I løbet af en typisk hverdag vil du eks. komme omkring:

  • være i kontakt med og booke internationale transporter hos speditører m.m.
  • koordinere internationale transporter – sø, vej, luft og kurer
  • udarbejde diverse told- og forsendelsespapirer m.m.
  • supportere i virksomheden m.m.

Du kommer til at samarbejde med andre kolleger – hvorfor det helt afgørende, at du er god til at kommunikere og samarbejde på tværs af afdelinger. Du kan se frem til en stilling med kontakt til både nationale og internationale leverandører / transportører m.m.

Omkring dig:

Din baggrund er ikke afgørende, men du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund og eller erfaring, der relaterer sig til shipping og/eller logistik.

Det er en forudsætning, at du mestrer et fornuftigt og flydende engelsk i skrift og tale, ligesom selvstændighed i opgaveløsningen.

Vi søger en person, som er engageret og serviceminded over for både kunder/samarbejdspartner og kollegaer. Du trives med at have flere bolde i luften, og i travle perioder formår du at have overskud og holde hovedet koldt. Du er pligtopfyldende og fleksibel og har flair for det engelske sprog, da engelsk skrift og tale vil være en stor del af din hverdag.

Virksomheden og dens muligheder:

Virksomheden ved Århus, som producerer og markedsfører tekniske løsninger til industriel, udviser stort socialt ansvar for deres ansatte.  Det høje faglige niveau hos deres ansatte gør, at virksomheden er i konstant udvikling. Hos dette firma er der stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Da det er en større international virksomhed, er der mange potentialer for alsidige udfordringer. Der er gode lønforhold og stort fokus på trivsel hos den ansatte. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Stillingen er et projektet til at starte med af 3-5 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien. Et godt sted at få lagt sit CV.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars eller Henrik på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers (Bøsbrovej 3A, 8940 Randers SV) alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Derfor skal du søge. Vi tilbyder et job i et internationalt miljø, hvor du får en spændende og dynamisk hverdag med ansvar og gode udviklingsmuligheder.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnummer 58258)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Speditør – Shippingmedarbejder til international virksomhed i Aarhus