• English
Hjem | Jobopslag | Standse/kantbukker søges til attraktiv virksomhed med fuld fart på udviklingen

Vil du gerne arbejde i en go sund virksomhed i Randers?

Om jobbet og dig:

Du vil gerne arbejde med indstilling og betjening af maskiner, kvalitetskontrol og standse og kantpresning. Du har flair for maskinpasning, og vil forsat arbejde i denne retning.

Du drømmer om et godt kollegaskab, hvor I løfter i flok, og hvor I hjælper hinanden med forefaldende opgaver på en arbejdsplads med en god omgangstone.

Din faglighed er i orden, for du er måske tillært, faglært enten smed, industritekniker, mekaniker, industrioperatør eller har anden mekanisk baggrund, som gør at du har et godt fokus på høj kvalitet.

Du har industrierfaring, gerne med CNC-maskiner og god erfaring med tegningslæsning, og derfor ønsker du løn efter kvalifikationer i den høje ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Om virksomheden

I denne større virksomhed i Randers, som er verdensførende producenter indenfor højteknologiske løsninger til fødevareindustrien, oplever de ansatte stor selvbestemmelse og gode lønforhold. Virksomheden prioriterer medarbejdernes trivsel højt, og de tilbyder en løn, der modsvarer kvalifikationer. Der er blandt kollegaerne et godt sammenhold og et stort engagement. Omgangstonen er uformel, hvor medarbejderne bidrager til et åbent og omfavnende arbejdsmiljø.

 Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, der producerer større anlæg til transportbranchen og som giver supergod oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 56105 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Standse/kantbukker søges til attraktiv virksomhed med fuld fart på udviklingen