• English
Hjem | Jobopslag | Standseoperatør søges med kendskab til programmering

For større virksomhed i Randers søger HR-Industries en medarbejder til fremstilling af pladedele. Måske er du smed, industritekniker, maskinarbejder eller lign. Din uddannelse er dog ikke afgørende, da det er din erfaring og vilje til at lære der tæller.

Vi søger en medarbejder med kendskab til programmering (evt. dxf-filer). Du har måske tidligere arbejdet med bukkemaskine eller stansemaskine, og vil gerne forsætte denne vej.

Hvad skal du lave i denne stilling:
Din hverdag vil bestå i at lave alt fra enkeltstyksproduktioner til større serier hvor der vil være kompliceret opgaver. Du vil indgå i et lille team, der både vil hjælpe dig godt i gang og løbende vil sparre med dig. I jobbet skal du også være med til at sikre korrekt værktøjsopsætning og oprette joblister m.m.

Dine kompetencer til stillingen:
• Har erfaring med indstilling og betjening af maskiner
• Evt. har truckcertifikat
• God tegningsforståelse
• Kvalitetsbevidst

Der tilbydes:
Der tilbydes løn efter kvalifikationer på en spændende og alsidig virksomhed, som har fokus på kvalitet og rettidig levering. Opstart nu. Der er tale om alm. daghold. Stillingen er projekt til at starte med, med henblik på fast stilling.

Kontakt/spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Henrik eller Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr. 54088 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Standseoperatør søges med kendskab til programmering