• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/Smed søges til Aarhus

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor medarbejderne anses som det vigtigste aktiv, og motiveres du af afvekslende arbejdsopgaver? Hvis ja, så tjek her:

Vi mangler en svejser med god forståelse for tegninger og brug af skabeloner m.m.

Hos denne virksomhed i svejse-afdelingen bliver du en del af et team af fagligt dygtige smede, der motiveres af komplekse og større konstruktioner i høj kvalitet.

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer og et godt samarbejde om svejsning og smedearbejde på større emner til industrien i en attraktiv virksomhed med fokus på kvalitet og godt håndværk.

Du har måske en baggrund som smed, svejser, skibsbygger eller er tillært, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig art. I jobbet vil der være tale om mag svejs evt. tig svejs i sort jern.

Du har generel tegningsforståelse, og du har erfaring med at svejse i tykt gods og at arbejde med store emner.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden i Aarhus V. Hos denne maskinfabrik er godt solidt håndværk i højsæde.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina hos HR-Industries på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnr. 58077) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Opstart:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, der producerer større anlæg til industrien og som giver supergod oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Svejser/Smed søges til Aarhus