• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/smed søges til dynamisk virksomhed med god medarbejdertilfredshed nord for Aarhus

Vil du have en lydhør ledelse, gode kollegaer og mangeartede smedeopgaver?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer i fede håndplukkede teams, som samarbejder om mangeartede svejse- og smedeopgaver.

Du har måske en baggrund som smed, svejser, skibsbygger eller er tillært som smed, hvilket gør at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig karakter. Du har måske svejsecertifikat eller har lysten til at tage det, men ikke et krav.

Du er iderig og kan være med til at udtænke kundetilpassede løsninger, hvor der både fremstilles prototyper og store serier. Du har generel tegningsforståelse, og du går ikke på kompromis med kvalitet.

Du vil arbejde i et lyst og åbent arbejdsmiljø på en arbejdsplads med en nærværende ledelse, som hele tiden arbejder for at forbedre medarbejdertilfredsheden.

Du vil have fleksible arbejdstider og en god uformel omgangstone.

Du vil ind på en arbejdsplads, hvor du kan være de næste mange år.

Tilmed er du en god og stabil kollega, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne dynamiske maskinfabrik nord for Aarhus, som fremstiller både prototyper og store serier til en lang række forskellige sektorer og brancher, har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder meget moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark. Virksomheden arbejder konstant på at forbedre deres medarbejdertilfredshed bl.a. via muligheder for udvikling og opkvalificering. Ledelsen er lydhør, og der gøres meget for de ansatte i virksomheden. Opgaverne udføres i håndplukkede selvstændige teams, som alle udgør vigtige brikker til at finde de bedste løsninger. Derudover tilbyder virksomheden en sund kantineordning, fleksible arbejdstider, attraktive personalegoder og plads til et liv ved siden af arbejdet.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller Jørgen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58905 ) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Svejser/smed søge...