• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/smed søges til dynamisk virksomhed med god medarbejdertilfredshed

Vil du have en lydhør ledelse, gode kollegaer og mangeartede smedeopgaver?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer i fede håndplukkede teams, som samarbejder om mangeartede svejse- og smedeopgaver.

Du har måske en baggrund som smed, svejser, skibsbygger eller er tillært svejser, hvilket gør at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig karakter.

Du har erfaring i at svejse i det tykkere gods, sort jern.

Du er iderig og kan være med til at udtænke kundetilpassede løsninger, hvor der både fremstilles prototyper og store serier. Du har generel tegningsforståelse, og du går ikke på kompromis med kvalitet.

Du vil arbejde i et lyst og åbent arbejdsmiljø på en arbejdsplads med en nærværende ledelse, som hele tiden arbejder for at forbedre medarbejdertilfredsheden.

Du vil have fleksible arbejdstider og en god uformel omgangstone.

Tilmed er du en god og stabil kollega, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne dynamiske smedevirksomhed ved Hobro, som fremstiller både prototyper og store serier til en lang række forskellige sektorer og brancher, har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder meget moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark. Ledelsen er lydhør, og der gøres meget for de ansatte i virksomheden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 59761) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse gennem HR-Industries

Du vil blive ansat i et forløb gennem HR-Industries, hvor den første periode er gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Denne fastansættelsesmetode er populær, da både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Vi er din sparringspartner i alle faser af prøveperioden og fastansættelsen, så vi sikrer os, at du er tilpas med ansættelsen, efter du har lært dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende.

Svejser/smed søge...