• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/Smed søges til eftertragtet virksomhed med moderne produktionsudstyr i Århus SV

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor medarbejderne anses som det vigtigste aktiv, og motiveres du af at udføre dit arbejde med omhyggelighed og trives du på nathold?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer og et godt samarbejde i stærke teams om svejsning og smedearbejde på større emner til transportbranchen i en attraktiv virksomhed med fokus på kvalitet og godt håndværk.

Du har en baggrund som smed/ svejser, hvilket gør, at du kan varetage spændende svejse- og efterbehandlingsopgaver af forskellig karakter:

  • Ophæftning med TIG-svejsningaf emner, der efterfølgende robotsvejses
  • Kontrol og inspektion af svejsninger
  • Eftersvejsning af eventuelle fejl
  • Brug af presseværktøj til slutopretning

Du er dygtig til dit håndværk, men du vil også se frem til grundig oplæring i ovenstående arbejdsopgaver.

Du er omhyggelig med dit arbejde, og du trives med at kende dine opgaver.

Menneskeligt er du typen, som bidrager til en uhøjtidelig omgangstone, som er præget af godt humør, og du er en god kollega, som ikke er bleg for at tage en ekstra tørn, hvis det brænder på.

Du har sans for kvalitet og har fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen. Og så har du det rigtig godt på nathold, 4 dages uge.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. Virksomheden er i rivende udvikling, og tilmed ekspanderer de. De har moderne produktionsudstyr og gode muligheder for skiftende arbejdstider, for de interesserede. Derudover tilbyder de god løn og gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres medarbejdere. Da det er en stor virksomhed, er der mange spændende udviklingsmuligheder. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen Laursen eller Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=100018

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Svejser/Smed søge...