• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/Smed søges til eftertragtet virksomhed med moderne produktionsudstyr i Aarhus syd

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor medarbejderne anses som det vigtigste aktiv, og motiveres du af afvekslende arbejdsopgaver? Hvis ja, så tjek her

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer og et godt samarbejde om svejsning og smedearbejde på større anlæg til transportbranchen i en attraktiv virksomhed med fokus på kvalitet og godt håndværk.

Du har måske en baggrund som smed, svejser, skibsbygger eller er tillært, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig art.

Du har måske flair for rørtrådssvejsning og svejsning i sort jern.

Du har generel tegningsforståelse, og du har erfaring med at svejse i tykt gods og at arbejde med store emner.  Du vil have en fleksibel hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver, og du vil indgå i et uformelt team af dygtige smede og montører.

Tilmed har du sans for kvalitet og har fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. Virksomheden er i rivende udvikling, og tilmed ekspanderer de. De har moderne produktionsudstyr og gode muligheder for skiftende arbejdstider, for de interesserede. Derudover tilbyder de god løn og gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres medarbejdere. Da det er en stor virksomhed, er der mange spændende udviklingsmuligheder. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik, Jørgen eller Dina eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnr. 59933) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Job via HR-Industries

Ved arbejde igennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb.

Svejser/Smed søge...