• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/smed søges til nathold til virksomhed i Randers med gode forhold

Vil du arbejde i tyndplade? Vil du have en lydhør ledelse, gode kollegaer og forskellige smedeopgaver? Hvis ja, så tjek her:  

Om jobbet og dig:

  • Du drømmer om gode kollegaer i fede håndplukkede teams, som samarbejder om mangeartede svejse- og smedeopgaver. I denne stilling er du meget omkring tyndplade i det sorte jern.
  • Du har måske en baggrund som smed, svejser eller er tillært, hvilket gør at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig karakter.
  • Du er iderig og kan være med til at udtænke kundetilpassede løsninger, hvor der både fremstilles prototyper og store serier. Du har generel tegningsforståelse, og du går ikke på kompromis med kvalitet.
  • Du vil arbejde i et lyst og åbent arbejdsmiljø på en arbejdsplads med en nærværende ledelse, som hele tiden arbejder for at forbedre medarbejdertilfredsheden.
  • Du vil have fleksible arbejdstider og en god uformel omgangstone.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne dynamiske maskinfabrik i Randers, som fremstiller både prototyper og store serier til en lang række forskellige kundetilpasset løsninger, har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder meget moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark. Opstart efter aftale. Stillingen er nathold.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers (vores adr. Bøsbrivej 3a, 8940 Randers SV) alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 på vores adr. Bøsbrovej 3a, 8940 Randers sv

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 59617) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse via HR-Industries

Når du søger fastansættelse i en industrivirksomhed gennem HR-Industries, gør vi alt, hvad vi kan, for at jobbet er det helt rigtige match. Både for dig og for virksomheden. Er du umiddelbart en relevant kandidat til jobbet, tager vi en snak med dig, for at lære dig at kende. Vi taler blandt andet om, hvad du gerne vil arbejde med, og hvad der skal til, for at du trives på en arbejdsplads. Selvfølgelig spørger vi også til dine faglige kvalifikationer for at sikre, at du matcher opgaverne i jobbet. Er du fortsat interesseret, og er du stadig en relevant kandidat i forhold til jobbet, arrangerer vi en samtale med virksomheden.

Svejser/smed søge...