• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/Smed søges til Rødkærsbro

Vil du arbejde i en virksomhed, der arbejder med opbygning af stålemner, samt andre smedeopgaver?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer og et godt samarbejde om svejsning og smedearbejde på større anlæg ved virksomhed med fokus på kvalitet og godt håndværk.

Du har måske en baggrund som smed, svejser, skibsbygger eller er tillært, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig art.

Du har generel tegningsforståelse, kan svejse i det sorte.  Du vil have en fleksibel hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver, og du vil indgå i et uformelt team af dygtige smede.

Tilmed har du sans for kvalitet og har fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Rødkærsbro laver materiale/emner til industrien. De har fokus på kvalitet samt godt håndværk. De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Projektet er af 4 ugers varighed med mulighed for forlængelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 56272Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Svejser/Smed søges til Rødkærsbro