• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/Smed søges til Viborg

Mangler du arbejder fra uge 32? hvis ja, så tjek her:

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer og et godt samarbejde om svejsning og smedearbejde på større emner med fokus på kvalitet og godt håndværk.

Du har måske en baggrund som smed, svejser, skibsbygger eller er tillært, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig art.

Du har måske flair for svejsning og svejsning i sort jern.

Du har generel tegningsforståelse. Du vil have en fleksibel hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver, og du vil indgå i et uformelt team af dygtige smede.

Tilmed har du sans for kvalitet og har fagligheden i orden.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Omkring virksomheden:

Hos denne maskinfabrik i Viborg, som udfører smede og bearbejdning, er kvalitet et nøgleord. Virksomheden, der udfører b.la både smede- og svejseopgaver for mange forskellige brancher, hvilket gør at opgaverne hos denne virksomhed er mangeartede. Virksomheden har mange års erfaring, så de er i besiddelse af solid faglig viden og teknisk knowhow. Virksomheden er ikke større end at alle kender hinanden, hvilket giver et godt kollegasammenhold.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, der producerer emner til industrien og som giver supergod oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen  eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 56388 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrien er fyldt med spændende jobs: Vil du gerne, at vi holder øje med jobs til dig, så tilmeld dig vores Kandidatdatabase og bliv håndplukket til dit næste job. Du kan også tilmelde dig vores Jobagent og modtage nye stillingsopslag indenfor dit fagområde direkte på din mail.

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere

Svejser/Smed søges til Viborg