• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/Smed søges til virksomhed nær Rødkærsbro

Hos denne maskinfabrik nær Rødkærsbro, som udfører vand- og laserskæring, samt pladebearbejdning, er kvalitet et nøgleord. Virksomheden er en procesleverandør, der udfører både smede- og svejseopgaver for mange forskellige brancher, hvilket gør at opgaverne hos denne virksomhed er mangeartede. De råder over et stort antal moderne maskiner fordelt på tre specialværksteder, som alle betjenes af kompetente og dygtige ansatte. Virksomheden har mange års erfaring, så de er i besiddelse af solid faglig viden og teknisk knowhow. Virksomheden er ikke større end at alle kender hinanden, hvilket giver et godt kollegasammenhold.

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer og et godt samarbejde om svejsning og smedearbejde. I dette job kommer du til at arbejde i det sorte.

Du har måske en baggrund som smed, svejser eller er tillært, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig art.

Du har generel tegningsforståelse, og du har erfaring med at svejse i tykt gods og at arbejde med store emner.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Projektet er af 3-5 ugers varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen (86423540) eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnr. 57474) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Svejser/Smed søges til virksomhed nær Rødkærsbro