• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/Smed søges til eftertragtet virksomhed med moderne produktionsudstyr i Århus SV

4 dags nathold

 Vil du arbejde i en virksomhed, hvor medarbejderne anses som det vigtigste aktiv, og motiveres du af at udføre dit arbejde med omhyggelighed?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer og et godt samarbejde i stærke teams om svejsning og smedearbejde på større emner til transportbranchen i en attraktiv virksomhed med fokus på kvalitet og godt håndværk.

Du har måske en baggrund som smed eller svejser, hvilket gør, at du kan varetage spændende svejse- og efterbehandlingsopgaver af forskellig karakter:

  • Montering på drejeværktøj og kontrol af robottens svejsefejl
  • Eftersvejsning af evt. kærv
  • Opfyldning med TIG-svejser ved fejl
  • Kontrol af deformiteter med diverse måleskabeloner
  • Stor grad af slibning og afsluttende finish før sandblæsning/maling

Du er omhyggelig og trives godt med at kende dine arbejdsopgaver.

Du er god til dit håndværk, men du vil også se frem til grundig oplæring i ovenstående arbejdsopgaver.

Menneskeligt er du typen, som bidrager til en uhøjtidelig omgangstone, som er præget af godt humør, og du er en god, som ikke er bleg for at tage en ekstra tørn, hvis det brænder på.

Du har sans for kvalitet og har fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus producerer større materiel til transportbranchen. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. Virksomheden er i rivende udvikling, og tilmed ekspanderer de. De har moderne produktionsudstyr og gode muligheder for skiftende arbejdstider, for de interesserede. Derudover tilbyder de god løn og gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres medarbejdere. Da det er en stor virksomhed, er der mange spændende udviklingsmuligheder. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen Laursen eller Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00. Ring på 86423540

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000187

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Svejser/Smed søge...