• English
Hjem | Jobopslag | Svejser/Smed til efterbehandling (Tig svejs/MAG-svejsning) søges til eftertragtet virksomhed i Aarhus

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor medarbejderne anses som det vigtigste aktiv, vil du gennemgå svejsninger og lave efterbehandling med Tig?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer og et godt samarbejde om svejsning og smedearbejde på større anlæg til transportbranchen i en attraktiv virksomhed med fokus på kvalitet og godt håndværk.

Du har måske en baggrund som smed, svejser, skibsbygger eller er tillært, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig art.

Du har flair for Tig svejs, eller gerne vil i denne retning. Mag-svejsning proces 135 vil også komme på tale. Inden start, skal du aflægge en svejseprøve i 135 og 141.

Tilmed har du sans for kvalitet og har fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Jobbet er alm. daghold med start nu

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. De har moderne produktionsudstyr og gode muligheder for skiftende arbejdstider, for de interesserede. Derudover tilbyder de god løn og gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres medarbejdere. Da det er en stor virksomhed, er der mange spændende udviklingsmuligheder. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen Laursen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnr. 59301) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, der producerer større anlæg til transportbranchen og som giver supergod oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Svejser/Smed til e...