• English
Hjem | Jobopslag | Teknikere med kølekompetencer til ordrehåndtering i international Aftersales-afdeling

HR-Industries søger kundeorienterede inhouse serviceteknikere til spændende opgaver i en international Aftersales-afdeling, hvor der vil være kontakt til kunder i hele verden.

Virksomheden, der ligger i det sydvestlige Aarhus, har lynende travlt og brug ekstra hænder i den travle Aftersales-afdeling. Afdelingens største ønske er at få nye kollegaer, der allerede er eksperter på køleteknik eller har ønske om at blive det, da en stor del af arbejdet går ud på at identificere netop dén reservedel, som kunden har brug for.

De daglige arbejdsopgaver er typisk et spændende detektiv-arbejde, hvor opgaven måske starter med et billede af den brugte “stump”, der skal erstattes, et varenummer, der måske stammer fra en tidligere klassifikation – eller fra en anden leverandør, hvor virksomheden alligevel kan hjælpe. Dét, der er vigtigt, er, at kandidater har lyst til at blive udfordret på fagligheden og er vedholdende i opgaveløsningen – også selv om opgaven ikke ligger lige til højrebenet.

Det er en klar fordel, at have en bred teknisk forståelse, specifik erfaring fra kølebranchen og den maritime verden generelt – ligesom IT-flair, fortrolighed med MS Office-pakken og ERP-systemer er. Dansk og engelsk i både skrift og tale på højt niveau er en forudsætning.

De nye kollegaer kan enten være “garvede rotter” eller naturtalenter. Det vigtigste er, at kandidaterne kommer med god energi og ønsket om at gøre en forskel.
De nye kollegaer har måske en baggrund som rejsemontører, er trætte af at farte hele verden rundt og nu i stedet ønsker et skrivebordsjob, hvorfra der stadig er kontakt til hele verden.
De nye kollegaer kan også være sejlende maskinmestre, der ønsker at gå i land. Og endelig kan
De nye kollegaer også have mange andre veje til jobbet… – måske en tekniker eller maskinmester med interesse for området, der “bare brænder igennem” med en stor vilje, vedholdenhed og god personlighed.

Mulighederne er mange – og hverdagen er alsidig og spændende. Jobbet er til fastansættelse og starter som projektansættelse i nogle måneder, medens organisationen får stillingen gjort permanent. 

Virksomheden tilbyder spændende og udfordrende jobs i et travl Aftersales-afdeling med en god holdånd, hvor der er fart på, mern aldrig bliver for travlt til at hjælpe og sparre med hinanden, så teamet bliver bedre hver eneste dag.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-Konsulent Lars Hedelund på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingerne kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg jobbet ved at følge anvisningerne i linket her: http://www.hr-industries.axp.dk/ , upload ansøgning og CV og anfør jobnr. 58086, når du bliver bedt om at oplyse jobnummeret.

Teknikere med kølekompetencer til ordrehåndtering i international Aftersales-afdeling