• English
Hjem | Jobopslag | Teknisk velfunderet maskinpasser til fast aftenhold.

HR-Industries søger en erfaren maskinpasser til fast aftenhold på 4-dages uge til travl virksomhed i Randersområdet.

Virksomheden udvikler, producerer og afsætter emballage til fødevareindustrien. Organisationen er flad og kollegaerne kender betydningen af at hjælpe hinanden. Produktionen foregår i lyse og nye lokaler og virksomheden har investeret i den nyeste robot- og maskinteknologi, hvilket gør, at kvalitet og leveringssikkerheden er helt i top.

Arbejdsmiljøet er præget af stor rummelighed. Virksomheden vægter tillidsfulde kunderelationer, sund økonomi samt dygtige og dedikerede medarbejdere meget højt. Hos virksomheden indgår medarbejderne i kompetente og erfarne operationelle team, der hver dag arbejder målrettet på at optimere produktion og produktionsmetoder i et teknisk avanceret produktionsmiljø.

Den ideelle kandidat har en teknisk håndværksmæssig baggrund, nogle års erfaring med maskinpasning og gerne erfaring med aften-arbejde.

HR-Industries står for rekrutteringsprocessen og har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefkonsulent Lars Hedelund på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Samtaler gennemføres løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg derfor straks.

Søg stillingen via linket her.

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Teknisk velfundere...