• English
Hjem | Jobopslag | Testmedarbejder til markedsledende virksomhed i Randers, som lægger stor vægt på trivsel

Vil du have et afvekslende job på aftenhold sammen med gode kollegaer?

Om jobbet og dig:

Da du har en teknisk baggrund som elektriker, elektronikmekaniker, maskinmester, mekaniker eller lignende, vil du gerne arbejde i en spændende testafdeling.

Du er vild med at dine arbejdsopgaver er varierede, og du vil se det som en fordel, at der hele tiden arbejdes med kundetilpassede løsninger i alle størrelser, så arbejdsdagen ikke bliver ensformig.

Du sætter en stor ære i af være grundig og sikre kvaliteten af de produkter, som du er med til at producere og levere.

Du kan lide at lave testopgaver, hvor du kan bruge dine evner indenfor tegningslæsning og teknisk fejlfinding.

Du vil arbejde på aftenhold i en virksomhed, hvor et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor du nyder godt af at arbejde i velfungerende teams.

Med din personlighed medvirker du til god trivsel, og derfor forventer du ordnede forhold og en god løn efter kvalifikationer.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed i Randers, som udvikler og producerer professionelt udstyr til fødevarer, lægges der stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Virksomheden er markedsledende på sit felt og arbejder med branchens nyeste teknologier både i Danmark, men også globalt. Medarbejderne er dygtige og engagerede, og de oplever en kontinuerlig faglig- og personligudvikling. Virksomheden er i vækst, og den bygger på en lang tradition af stolt håndværk. Hos virksomheden gøres der meget for at være en attraktiv arbejdsplads, så der tilbydes ordnede forhold med overenskomst og løn efter kvalifikationer.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager god oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 56358) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Testmedarbejder til markedsledende virksomhed i Randers, som lægger stor vægt på trivsel