• English
Hjem | Jobopslag | Tillært værkstedsmontør til arbejde indenfor den grønne energi i Aarhus V

Søger du nye og spændende udfordringer? Brænder du for at bidrage til fremtidens samfundsløsninger? For virksomhed i Aarhus V søger HR-Industries en medarbejder til fast stilling.  

Om jobbet og dig:

Du brænder for at lave montage men også mere generelt produktionsarbejde.

Du drømmer om at arbejde i en virksomhed med grønne løsninger, hvor godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor dit primære arbejde handler om montage.

Du har evt. teknisk forståelse og interesse for generelt værkstedsarbejde, hvor du udviser flair for brug af håndværktøj.

Du er ikke bange for at tage mangeartede ad-hoc-opgaver, og du er frisk og har gåpåmod. Du har heller ikke noget imod rutinearbejde i perioder.

Du ser frem til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger fra flere faggrupper, som ikke er bange for at lære fra sig, for du er vild med at lære nyt.

Da du har en god energi og er mødestabil, vil du have et job med en fornuftig løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Du vil arbejde i en virksomhed, som har de nyeste teknologier.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed i Aarhus V, som udvikler og producerer løsninger indenfor den grønne energi, lægges der stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Virksomheden er i vækst, og mangler derfor dig. Hos virksomheden gøres der meget for at være en attraktiv arbejdsplads, så der tilbydes ordnede forhold.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager god oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 57724). Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Tillært værkstedsmontør til arbejde indenfor den grønne energi i Aarhus V