• English
Hjem | Jobopslag | Udekørende montør / smed søges til fast arbejde

Hvis du vil arbejde selvstændigt som tekniker med opsætning/servicering af mindre maskiner rundt om i Danmark, hører vi gerne fra dig!

For virksomhed nord for Aarhus søger HR-Industries en udekørende montør. Grundet travlhed i deres serviceafdeling, søger vi en udemontør med tiltrædelse snarest muligt. Du vil blive tilknyttet værkstedet i Aarhus, hvor du også supplerer reservedelene, så du er klar til de opgaver, de næste dage bringer.

Virksomheden opbygger og leverer anlæg og maskiner, der gør hverdagen lettere for medarbejderne hos virksomhedens kunder. Derfor bliver du taget godt imod hos kunderne, når du kommer 😊

De fleste af dine opgaver vil foregå i Jylland og på Fyn, men du vil også få opgaver på Sjælland. Når der er opgaver dér, skal du ikke regne med at nå hjem hver aften. Virksomheden tænker, at du vil supplere de øvrige servicemontører bedst, hvis du har bopæl i området fra Randers i nord til Horsens i syd.

Arbejdsopgaverne kan både være med til at sætte nye anlæg op eller levere maskiner, instruere i brugen af dem og senere servicere og måske reparere dem. Du må gerne have erfaring fra lignende servicemontøropgaver, men er du nyuddannet giver virksomheden gerne en god sidemandsoplæring og masser af tips.

Du

  • har flair for teknisk håndværk, er selvstændig og har erfaring med opsætning, mekanisk vedligehold og reparation af maskiner m.m.
  • har praktisk erfaring med at køre ude og er vant til at arbejde systematisk og struktureret med øje for detaljen.
  • har en faglært baggrund enten som smed, klejnsmed, industritekniker eller mekaniker eller har en anden mekanisk baggrund, der gør, at du selvstændigt kan udføre de tekniske opgaver arbejdsdagen vil bringe.
  • ønsker en arbejdsdag i samarbejde med dygtige kollegaer med spændende og komplekse arbejdsopgaver på maskinudstyr, hvor du kan bruge dine tekniske kompetencer og dine problemløsningsforslag.
  • er i stand til at arbejde i teams, men også selvstændigt – med løbende opfølgning på opgaver ude hos kunderne.

Virksomheden holder til nord for Aarhus. Den fremstiller maskiner og anlæg til produktionsvirksomheder. Medarbejderne er kreative og nytænkende, og de oplever dagligt at være ansat i en innovativ virksomhed med korte beslutningsveje. Den store knowhow, som de ansatte besidder, resulterer i, at der udelukkende leveres kvalitetsprodukter.

Virksomheden stræber efter at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne har lyst til at være længe, og hvor nye medarbejder har lyst til at komme.

En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer. De er klar til at ansætte nu, men opstart kan være efter aftale den nye kollega… Dig måske?

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars Hedelund på telefon 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers (Bøsbrovej 3A, 8940 Randers SV) alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link  http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnummer 56862) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Udekørende montør / smed søges til fast arbejde