• English
Hjem | Jobopslag | Udekørende servicemontør til komplekse industrimaskiner

HR-Industries søger for en virksomhed ved Horsens

En servicemontør, der har en el-teknisk baggrund som automatiktekniker, elektriker eller lignende Der har erfaring med pneumatik og hydraulik og kan læse de forskellige diagrammer typer og har erfaring med fejlfinding og fejlretning på 0 – 24 volt systemer.

Selvom el-kompetencer er vigtige, er kendskab til mekaniske systemer også en nødvendighed.

Det er samtidigt vigtigt, at indstillingen til arbejdet er rigtig. Der stilles store krav til ansvarlighed og selvstændighed. Der lægges yderligere vægt på, at den nye kollega er fleksibel. Erfaring fra tidligere job som udekørende servicemontør er en fordel, men ikke noget krav.

Teknikeren skal regne med, at der indimellem kan være overnatninger i forbindelse med jobbet.

Virksomheden lægger vægt på et højt vidensniveau hos serviceteknikerne. Derfor vil en del af den nye serviceteknikers oplæring ske i udlandet. Hvilket forudsætter gode engelskkundskaber i både skrift og tale

Servicemontøren vil sammen med kollegaer få Jylland og Fyn som geografisk arbejdsplads. Virksomheden ønsker, at man har bopæl i området mellem Kolding, Aalborg, Viborg og Silkeborg.

Om virksomheden:

En af verdens førende leverandører til jern- og metalindustrien af en vifte af maskiner, som virksomheden installerer, servicerer og reparerer. Virksomheden er stolt over den førende position og har fokus på at fastholde positionen og fortsat udvikle sig. Du vil komme til en virksomhed med et  team på 6 dygtige og engagerede serviceteknikere, hvor der er gode ordnede forhold og hvor man vægter balancen mellem familieliv og arbejde samt giver en god løn.

Dine primære opgaver:

  • Service, vedligeholdelse og reparation som udekørende servicemontør
  • Opstilling og indkøring af nye industrimaskiner
  • Uddannelse og instruktion af kunder

Omkring dig:

  • El-tekniskbaggrund som automatiktekniker, elektriker eller lignende
  • Erfaring med fejlfinding og fejlretning på el-systemer 0 til 24 V
  • Erfaring med pneumatik og hydraulik
  • Kunne læse og forstå de forskellige diagramtyper
  • Flair for ind justering af finmekanik.
  • B-kørekort

 Sådan bliver du ansat

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder. Du vil blive projektansat i en virksomhed, der producerer anlæg til industrien og som giver super god oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for fastansættelse.

Kontakt og ansøgning

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn Andersen på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 54806. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så ring til os, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Udekørende servicemontør til komplekse industrimaskiner