• English
Hjem | Jobopslag | Ufaglært montør til virksomhed i Randers, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø

Har du lyst til at arbejde i rustfrit materiale og være en del af et stærk team?

Om jobbet og dig:

Du brænder for at lave lettere montageopgaver samt generelt produktionsarbejde.

Du drømmer om at arbejde i en virksomhed, hvor godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor dit primære arbejde handler om montage.

Du har teknisk forståelse og interesse for generelt værkstedsarbejde, hvor du udviser flair for brug af håndværktøj.

Du er ikke bange for at tage mangeartede ad-hoc-opgaver, og du er frisk og har gåpåmod.

Du ser frem til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger fra flere faggrupper, som ikke er bange for at lære fra sig, for du er vild med at lære nyt.

Da du har en god energi og er mødestabil, vil du have et job med en fornuftig løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Du vil arbejde i en virksomhed, som har branchens nyeste teknologier, og som både opererer i Danmark, men også globalt, hvor der bliver sat pris på, at du er vild med at levere et godt stykke arbejde.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed i Randers, som udvikler og producerer professionelt udstyr til fødevarer, lægges der stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Virksomheden er markedsledende på sit felt og arbejder med branchens nyeste teknologier både i Danmark, men også globalt. Medarbejderne er dygtige og engagerede, og de oplever en kontinuerlig faglig- og personligudvikling. Virksomheden er i vækst, og den bygger på en lang tradition af stolt håndværk. Hos virksomheden gøres der meget for at være en attraktiv arbejdsplads, så der tilbydes ordnede forhold med overenskomst og løn efter kvalifikationer.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som har fokus på de ansattes sikkerhed og trivsel. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen Laursen alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 59513)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Ufaglært montør ...